У Любомлі обговорили питання призначення та виплати житлових субсидій

15.11.2016 / Новини

Про призначення та надання населенню житлових субсидій йшлося на апаратній нараді з керівниками управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Пархомука.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Веремчук поінформував, що спеціалістами відділу соціальної допомоги постійно ведеться інформаційно-розяснювальна робота серед населення району щодо порядку призначення і виплати житлових субсидій,змін які вносяться до Положення про порядок надання населенню житлових субсидій.

Протягом січня-жовтня 2016 року за призначенням житлових субсидій до управління соціального захисту звернулося 4377 осіб.

4082 сім’ям вже призначена готівкова субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу на суму 9 млн.782,9 тис.грн.

Решта справ опрацьовується.

У зв’язку з вищезазначеними змінами управлінням соціального захисту райдержадміністрації у жовтні 2016 року проведені відповідні перерахунки готівкової субсидії,сума яких склала 2 млн.323,7 тис.грн.

Станом на 1-ше листопада 2016 року готівкову субсидію виплачено 2305 громадянам.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*