У Любомлі обговорили основні аспекти пенсійного забезпечення

17.01.2017 / Новини

Про роботу Любомльського відділу з питань призначення перерахунку та виплати пенсій Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області за 2016 рік йшлося  на щотижневій апаратній   нараді  під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Пархомука.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Заступник начальника Шацького об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Лідія Вашерук, повідомила, що станом на 1 січня 2017-го року на обліку в управління перебуває 9777 пенсіонерів, що на 2,3% менше порівняно з минулорічним періодом.

Пенсіонерів, які отримують пенсію згідно із Законом України «Про пенсії за особливі заслуги перед Україною» – 807 осіб.

Посадовиця  зауважила, що протягом 2016-го року призначено 338 нових пенсійних справ, проведено 453 перерахунок пенсій, в тому числі 174 особам здійснено перерахунки пенсій.

Протягом року проведено 153 перерахунки пенсій у зв’язку з уточненням розрахункових показників середньої заробітної плати.

На обліку в управлінні перебуває 24 особи, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Управлінням щомісяця проводиться обмін даними між управлінням соціального захисту населення Любомльської РДА щодо запобігання не виплати пенсії.

Крім того, працює «гаряча» телефонна лінія, на яку звернулись – 62 особи, з Державної установи «Урядовий контактний центр» звернення не надходили.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*