У Любомлі обговорили призов громадян на строкову військову службу

07.04.2018 / Новини

У четвер, 5-го квітня, під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Герасимчука відбулась нарада з питань проведення призову громадян на строкову військову службу.

Про це йдеться на сайті Любомльської РДА.

На нараді були присутні військовий комісар Любомльського об’єднаного військового комісаріату Роман Гузь, головний спеціаліст з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи райдержадміністрації Віктор Фельмецгер, завідуючий районною поліклінікою Василь Тимощук, голови об’єднаних територіальних громад, голови сільських рад району, представники правоохоронних органів, відповідальні за ведення військового обліку.

Учасників заходу поінформували про особливості проведення призову громадян на строкову військову службу весною 2018 року.

Були обговорені результати проведеного оповіщення громадян та прибуття їх за викликом на призовну комісію, взаємодії і координації дій райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, військового комісаріату, відділу поліції в проведенні заходів призову.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук наголосив на тому, що потрібно особливу увагу приділити проведенню роз’яснювальної роботи серед населення району щодо виконання конституційного обов’язку громадян, популяризації служби у Збройних Силах України та інших військових формувань, виконання планових показників призову на строкову військову службу.

По завершенню наради були підведені підсумки та запропоновані конкретні дії й заходи для якісного й ефективного проведення призову громадян у Любомльському районі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*