У Любомлі обговорили перспективи розвитку малого та середнього бізнесу (ФОТО)

06.07.2018 / Новини

Про проблеми та перспективи розвитку малого та середнього бізнесу на Любомльщині говорили у четвер, 5-го липня, під час робочої зустрічі голови районної державної адміністрації Олександра Устименка з підприємцями, які працюють на території району.

Про це йдеться на сайті РДА.

Олександр Устименко зазначив, що головна мета зустрічі – напрацювання спільних заходів, спрямованих на поліпшення підприємницького мікроклімату, розвиток підприємництва, формування партнерських взаємин між владою і бізнесом.

Я хочу почути ваші проблеми, вислухати думки і пропозиції щодо удосконалення нашої співпраці, – сказав Олександр Устименко.

Під час обговорення у форматі питання-відповідь підприємці мали нагоду висловити своє бачення розвитку бізнесу на теренах району та озвучити ряд проблемних питань з якими стикаються у своїй роботі.

Порушувалися питання надходження додаткових коштів від діяльності Волинської митниці до місцевих бюджетів.

Активно обговорювали учасники зустрічі і вирішення питання щодо зменшення високої відсоткової ставки на земельні ділянки державної власності під час проведення аукціонних торгів в районі,залучення інвестицій, розроблення містобудівної документації, зниження відсотку кредитування для підприємницьких структур та ряд інших питань.

Актуальним питанням для Любомльського району залишається трудова міграція населення в сусідню Республіку Польщу та легалізація найманої робочої сили.

На завершення робочої зустрічі голова райдержадміністрації Олександр Устименко запропонував проводити подібні подібні зустрічі регулярно – з метою виявлення проблемних питань і спільного пошуку шляхів їх вирішення.

 

Читайте також:

2 Коментарів У Любомлі обговорили перспективи розвитку малого та середнього бізнесу (ФОТО)

  1. а скиль податкив треба сплатети а кроми них и за заземлю та примищення за кожен квадратний метр и цини постийно пидносять пр це нихто не говоре а виторги в пали а багато пидприемцив

    • з такою грамотністю краще “гний людьом возети”, а не підприємництвом займатися

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*