У Любомлі невідомі посеред ночі напали на страхових агентів

16.05.2016 / Новини

У ніч на 14 травня на вулиці Гоголя в місті Любомль четверо чоловіків у балаклавах і камуфльованій формі напали на страхових агентів і відібрали в них близько 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Розбійники нанесли тілесні ушкодження жінкам, а також спричинили вогнепальне поранення сину однієї із потерпілих та побили її чоловіка. Постраждалих чоловіків госпіталізували до територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів. За фактом розбійного нападу відкрили кримінальне провадження.

До Любомльського відділу поліції про розбійний напад повідомила одна із потерпілих. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції та керівництво Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Поліцейські з’ясували, що в ніч на 14 травня двоє страхових агентів 48-річна та 39-річна жительки Любомльського району поверталися на автомобілі «Лада Калина» з роботи додому. На вулиці Гоголя в місті Любомль після зупинки автомобіля до них підбігли четверо невідомих осіб, котрі були одягненні в балаклави, камуфляжні костюми та почали наносити жінкам тілесні ушкодження. Після цього вирвали їхні сумки в яких знаходилось близько 20 тис. грн.. У цей час на зустріч їм вийшов чоловік та син однієї із постраждалих. Між розбійниками та потерпілими почалася сутичка. В результаті якої 50-річний чоловік потерпілої отримав тілесні ушкодження. У нього медики діагностували закритий відламковий перелом лівої променевої кістки, садни грудної клітки. Їхній 25-річний син також отримав тілесні ушкодження. У нього виявили вогнепальне поранення тазової ділянки. Постраждалих чоловіків госпіталізували до територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів. Отримала також тілесні ушкодження 48-річна жителька міста Любомль. У неї діагностували забій м’яких тканин і крововилив обличчя. До медичного закладу жінку не госпіталізували.

Поліцейські провели детальний огляд місця події. Зараз здійснюють заходи, направлені на встановлення осіб причетних до скоєння розбійного нападу та їх розшуку.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

3 Коментарів У Любомлі невідомі посеред ночі напали на страхових агентів

  1. Це вже девятий випадок за остадній час, а міліція не старається знайти. Доречи є відео з камер автомобіля нападників, але ці відео ментів не цікавить. Після нападу ці дві жінки ще намагалися догнати автомобіль нападників. Побита жінка у дуже важкому стані. Нападники били бітами і при тому не вимовили ні одного звуку. За свідченням свідків діяли профісіонали бо було все по сценарію. В цій групі є ще і інформатори які повідомляли пересування жінок, а самі нападники чекали жертву в старій сусідній хаті. Ось ще скільки невивченої інформації. Чому журналісти линуються зробити рослідування свідків???

  2. Син потерпілої працівник поліції у м. Луцьку. І в нього стриляли з бойової зброї з глушником. В групі нападників з чотирьох осіб один мав завдання знешкодити сина який вибижить на допомогу. Цей син має десь біля двох метрів росту і десь біля ста кілограм. Намадник наперід готувалися його знешкодити за допомогою вогнепальної зброї. Свідка кажуть що це могли бути бійці АТО, або колишні спец підготовлені бійці, так як прості бандити так злагоджено та професійно не працюють. Журналісти Кордону ленуються провести самостійно рослідування? Доречи обласного керівництва на місті пригоди не було. Це брехня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*