У Любомлі не можуть визначити, де будувати нову спортивну школу

23.12.2016 / Новини

Тривалий час у Любомлі місцева влада ніяк не може підписати договори оренди із директором заводу “Світязь”, аби на його території облаштувати нову дитячо-юнацьку спортивну школу.

Нагадаємо, у міському бюджеті Любомля депутати передбачили кошти у сумі 800 тисяч гривень на придбання будівлі заводу. Проте питання затягнулось, документи та договори оренди директор заводу не підписав, таким чином кошти на минулій міській сесії “розділили” на інші питання.

Окрім того, неодноразово порушувалось питання й про те, що директор заводу “Світязь” не хоче підписувати договори. Однак на тринадцятій сесії Любомльської районної ради 22-го грудня, депутат районної ради Андрій Філімонюк пояснив, що у місті є краще місце для будівництва спортивної школи.

“Чи розумно будувати спортшколу на болоті, а місце біля міського стадіону пустує? А то все якось виходить абияк. Влада місцева вже все “порішала”: генеральний директор дав добро, а Філімонюк не підписує. На заводі погане місце і справді болотяниста територія. Чи є сенс закопувати державні кошти у болото?”- пояснив Андрій Філімонюк.

Читайте також: Депутат райради блокує будівництво нової спортшколи у Любомлі?

Нині ж приміщення заводу не продали. Кошти на його придбання міська рада розділила на інші витрати. Але й справді: не так давно стадіон перейшов на баланс міської влади. За словами Філімонюка, територія біля нього – це найкраще місце для зведення нового приміщення спортивної школи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*