У Любомлі на тренінгу вчитимуть працювати у системі ProZorro

03.10.2016 / Новини

Практичний тренінг щодо роботи у системі електронних закупівель ProZorro відбудеться 6 жовтня 2016 року в приміщенні залу засідань Любомльської районної ради на вулиці Незалежності, 23.

Початок реєстрації о 09:45 год. Тренерами виступлять фахівці проекту «Тендер і злочин», які є учасниками і фіналістами двох Антикорупційних шкіл, мають досвід здійснення моніторингу державних закупівель у західному регіоні України, є Агентами системи ProZorro.

На заході велика увага буде присвячена темі користування системи ProZorro при використанні субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

На тренінг запрошуються секретарі тендерного комітету, представники бухгалтерської служби установ та організацій та інші особи, що є користувачами системи ProZorro. На заході планується ряд практичних завдань, тому для кращого засвоєння інформації та закріплення практичних вмінь прохання на семінар взяти електронні пристрої (ноутбуки).

Для участі у заході заповніть анкету, яку можна знайти за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdkm5BXe8UitZ5laH9h3a0DTD8-SyltR6zvhz3URvO1p25Qw/viewform?c=0&w=1

Організатори тренінгу забезпечать учасників роздатковим матеріалом та харчуванням. Учасникам семінару відшкодовуються витрати на проїзд лише громадським транспортом (автобуси, маршрутки) по квитках та за наявності копії паспорта.

Захід відбувається за сприяння Міжнародного республіканського інституту (IRI) та Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Джерело: сайт Любомльської райдержадміністрації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*