У Любомлі говорили про компенсацію підприємцям за працевлаштування робітників

18.05.2017 / Новини

У Любомльському районному центрі зайнятості проведено семінар на тему: “Роботодавцю – компенсація, безробітному – робоче місце”.

Про це інформують організатори.

Керівник Любомльського районного центру зайнятості Юрій Ліпич розповів, що вирішення проблеми зайнятості залишається наразі найважливішим завданням.

Завдяки створенню службою зайнятості умов для пошуку роботи, розширенню активних заходів працевлаштування та підвищенню їхньої якості, ефективність надання соціальних послуг постійно зростає.

На семінарі говорили й про те,  що невміння презентувати себе роботодавцю,  акцентувати його увагу на своїх знаннях та переконувати, що саме вони гідні зайняти відповідну вакансію, не дозволяє працівникові знайти  гідну роботу.

В цьому випадку на допомогу може прийти служба зайнятості.  Саме тут  вони зможуть ознайомитися з наявними вакансіями,  відвідати семінари з пошуку роботи та скласти резюме, отримати іншу необхідну інформацію.

Про зміни в податковому законодавстві по нарахуванню та сплаті єдиного соціального внеску ознайомив головний державний інспектор Любомльського відділення Ковельського ОДПІ Володимир Белінський.

Під час конструктивного діалогу роботодавці отримали відповіді на питання які їх цікавили, обмінялись думками, а також обговорили напрямки подальшої спільної діяльності з державною службою зайнятості.

Як результат семінару – підприємці зацікавилися працевлаштуванням найманих працівників з розглядом можливості відшкодування єдиного соціального внеску.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*