У любомльчанина вилучили арсенал зброї (ФОТО)

22.03.2017 / Новини

Сьогодні вранці співробітники управління кримінальної поліції  під час санкціонованого обшуку в мешканця райцентру Любомль виявили та вилучили гранати та набої.

Про це інформує сайт волинських правоохоронців.

На місце знахідки одразу ж прибули співробітники вибухотехнічного відділу волинської поліції.

«Серед виявлених предметів, зокрема, чотири корпуси ручної гранати «РГД-5» і чотири запали до ручної гранати типу «УЗРГМ», 29 патронів калібру 5,45мм., один патрон 9мм. для відстрілу гумовими кулями, а також корпус гранатомета «РПГ-26», який не споряджений реактивною гранатою», пояснив Ігор Заболотний, начальник вибухотехнічного сектору управління Нацполіції в області.

Усе вилучене поліцейські направлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Арсенал вдалося виявити завдяки співпраці з Любомльським відділом поліції,Любомльським міжрайонним відділу СБУ, відділом прикордонної служби «Рівне» та за процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури.

Слідчі Любомльського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років позбавлення волі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*