У Луцьку з вікна дев’ятого поверху випала однорічна дитина

10.08.2022 / Новини

9-го серпня у Луцьку у відділенні реанімації одного із медичних закладів померла внаслідок випадіння з вікна дев’ятого поверху однорічна дитина.

Про це повідомила начальниця сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович.

Виїздом на місце події поліцейських Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області встановлено, що малолітній, перебуваючи в кімнаті квартири без нагляду дорослих, виліз на батарею біля вікна, де в подальшому переліз на підвіконня, внаслідок чого із необережності випав з відчиненого вікна дев’ятого поверху будинку, отримавши тілесні ушкодження.

Батько в цей час перебував на кухні, матір вийшла в іншу кімнату. Почувши звук вікна, що відкривається, батьки забігли в кімнату, проте малолітнього там вже не було. На момент події з хлопчиком в кімнаті перебувала малолітня сестра, яка гралася.

Батьки дитини раніше не притягувалися до адміністративної відповідальності, не перебувають на обліку служби у справах дітей.

У ювенальній поліції наголошують на посиленому контролі та безпосередньому нагляді за дітьми під час наявності відчинених вікон у багатоповерхових будинках.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*