У Луцьку чоловік захопив автобус із заручниками: у зловмисника є зброя та вибухівка

21.07.2020 / Новини

У центрі Луцька невідомий захопив автобус Берестечко-Краснилівка. Власник цього маршруту підприємець Яцишин. На вікнах автобуса видно сліди від пострілів.

ЗМІ та очевидці повідомляють начебто чули постріли. Перед драмтеатром знаходиться автобус із пошкодженими вікнами. Центр Луцька перекрили правоохоронці, – передає ІА Волинські новини

На місці працюють декілька екіпажів поліції та вибухотехніки.

Керівник поліції Волині Юрій Крошко повідомив, що чоловік захопив автобус із заручниками. Ввели оперативний план «Заручник» на території області. Наразі кількість заручників невідома та чітких вимог чоловік не висловлює. Його особу встановлюють. Наразі відомо, що у нього є зброя та вибухівка.

За словами керівника поліції, чоловік опублікував у соцмережах пост з невдоволенням системою, уточнених вимог та претензій зловмисник не висуває. Поліціянти ведуть перемовини та намагаються обмежити доступ цивільних у центральну частину міста.

До мешканців та гостей міста звертаються з проханням поставитись із розумінням та заради власної безпеки не йти та не їхати у центр Луцька.

Близько 10:10 у центрі пролунала автоматна черга.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*