У Любомлі вшанували загиблих під час Майдану (ФОТО)

20.02.2020 / Новини

Сьогодні, 20-го лютого, минає шість років найдраматичнішої події сучасної історії України — масового розстрілу людей під час на Майдані Незалежності в Києві. Криваві події 2014 року сколихнули не тільки Україну, а й увесь світ.

Аби належно пошанувати пам’ять полеглих, у Любомлі біля пам’ятної стели «Герої не вмирають» відбувся жалобний мітинг.

Озираючись на всі драматичні події, що відбулися у 2014 році — загибель патріотів, втрату Криму, війну на Донбасі, ми українці попри все, стали іншими. Відбулося пробудження свідомості українців, єднання нації. Крок за кроком ми доводимо собі і світові, що заслуговуємо на свою державу.

Нам є кого пам’ятати, за що боротись і безумовно робити все для того, аби так само віддано працювати для України, як і ті, хто бореться за неї у зоні ООС чи цілодобово займається волонтерською діяльністю. Ми свято віримо, що велика сила українського духу, щира та самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави, адже народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і боронитиме Україну до останнього подиху.

Про це під час зібрання говорили перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук, голова райради Микола Сушик, секретар міськради Антон Фурманюк.

Панахиду за полеглими відправив настоятель парафії Архистратиха Михаїла отець Віктор Возяк. Щемливу літературно-музичну частину заходу, підготували працівники міського будинку культури.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*