У Любомлі відбувся ярмарок вакансій для супермаркету

08.11.2019 / Новини

7-го листопада в світлиці Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості було ніде яблуку впасти — проходив ярмарок вакансій.

На ярмарок вакансій прибуло 86 бажаючих знайти роботу в продовольчому супермаркеті торговельної мережі «АТБ-маркет» за спеціальностями: продавець-консультант-касир, охоронник, вантажник,- інформує служба зайнятості.

Менеджер компанії з персоналу Юлія Пешко розповіла, що створена в 1993році компанія на сьогодні налічує більше 1000 магазинів в 22 областях України. У Волинській області успішно працюють 10 магазинів мережі «АТБ», а до кінця 2019 року планується відкриття ще 3 магазинів, зокрема і у місті Любомль.

Ознайомила присутніх з умовами та графіком роботи, розміром заробітної платні, соціальними гарантіями. А завершила «презентацію» показом тематичного відеоролика.

Отримавши об’єктивні та вичерпні відповіді на запитання, які виникали в ході дискусії 46 учасників ярмарку вакансій заповнили надані працедавцем анкети кандидата. Досягнуто домовленості про працевлаштування 4 громадян, анкети яких були опрацьовані раніше.

“Щирі слова вдячності колективу Любомльської районної філії на чолі з директором Юрієм Ліпичем були найкращою винагородою від представника торговельної мережі «АТБ-маркет» Юлії Миколаївни, яка була приємно здивована рівнем організації та кількістю учасників заходу”, – йдеться в повідомленні.

Прийом анкет на запропоновані вакансії продовжується. Звертайтесь до рекрутера Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лесі Михайлівни (каб.№7) або за тел. (033-77) 2-37-43 або 2-38-42

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*