У Любомлі відбулося засідання районної Координаційної ради

02.12.2019 / Новини

У Любомлі 28-го листопада відбулося засідання координаційної ради з питань гендерної політики, протидії торгівлі людьми та запобігання домашньому насильству.

Засідання проходило під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Герасимчука, – інформує пресслужба Любомльської РДА.

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, державних установ, служб, які займаються питаннями сімейної, гендерної політики, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми, представники об’єднаних територіальних громад.

Члени координаційної ради розглянули одне питання порядку денного про проведення заходів до щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Підводячи підсумки засідання, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук наголосив на необхідності чіткого дотримання вимог Порядку щодо процедур та строків взаємного інформування та взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*