У Любомлі відбулася спартакіада допризовної молоді (ФОТО)

09.04.2019 / Новини, Спорт

Змагання відбулися у понеділок, 8-го квітня на міському стадіоні “Колос”. До участі в них зголосилися команди усіх 18 шкіл І-ІІІ ступенів району та 2 —професійного ліцею.

За умовами спартакіади, до складу команди мали входити три учасники, причому кожен з них змагався у всіх передбачених програмою видах: метанні гранати, підтягуванні на перекладині, стрільбі з пневматичної гвинтівки, бігу на 100 і 1500 метрів. Окрім того, школярі мали нагоду ознайомитися з будовою стрілецької зброї та відпрацювати ази підготовки до стрільби.

Отож, у стометрівці третє місце посів учень Машівської школи Олександр Філіпчук. Другим став  Роман Косухін (профліцей), а першу сходинку з результатом 11,7 секунди зайняв Богдан Шваліковський із Забужжя.

Серед метальників гранати найкращий результат показав Юрій Лукашук (Штунська ЗОШ — 51 метр), другим став вже згаданий Богдан Шваліковський, третім — Яків Хацер (Головненська школа).

У підтягуванні на перекладині третє місце дісталося Сергію Ковальчуку з профліцею, друге — Петру Миронову (Куснищанська школа), перше — Богуславу Смітюху з цього ж навчального закладу. До речі, у цій категорії юнак перемагає другий рік поспіль та ще й покращує результат: торік було 23 рази, а нині — 27.

У кросі на 1500 метрів найкращий результат показав Давид Гінайло з Вишнева. Цей хлопець теж перемагає вдруге поспіль і теж з кращим результатом: торік він цю дистанцію пробіг на 5 хвилин 22 секунди, а тепер впорався на 14 секунд раніше. Друге і третє місця посіли відповідно Павло Король (Штунська ЗОШ) і Владислав Панасюк (Олеська ЗОШ).

Завершальним видом стали змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Зброю для цієї справи надав Любомльський РСТК ТСОУ. Третє місце зайняв Максим Хропот (гімназія), друге — Богуслав Смітюх (Куснища), а найвлучнішим виявився Юрій Лукашук (Штунь — 27 очок з 30 моживих).

У загальнокомандному заліку третє місце другий рік поспіль зайняла міська школа № 3, друге — Штунська ЗОШ, перше — Вишнівська школа.

Медалі і грамоти переможцям і призерам вручили зав. сектору з молоді та спорту Руслан Гіль, головний спеціаліст цього ж підрозділу Олександр Степанюк та головний спеціаліст районного відділу освіти Сергій Пасаман.

За результатами спартакіади буде сформовано збірну району, яка візьме участь в аналогічних змаганнях обласного рівня, що відбудуться 11-13 квітня на базі військового ліцею у Луцьку.

Читайте також:

1 Коментар У Любомлі відбулася спартакіада допризовної молоді (ФОТО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*