У Любомлі відбулася хода випускників

31.05.2019 / Новини, Статті

Подібний захід міськвідділ освіти та КУ “Методичний центр” організовували вперше, втім, схоже він припав до душі і випускникам, і батькам. Відтак, є надія, що в майбутньому стане традиційним.

По завершенні свята останнього дзвоника на площі біля райради зібралися випускники трьох міських шкіл — святково вбрані, з квітами, і, звичайно ж, з гарним настроєм. Урочистою ходою пройшли вони центром міста та поклали квіти до пам’ятних знаків і зібралися біля сцени на центральній площі Любомля.

Усі фото й в оригінальній якості можна знайти до 6 червня  ТУТ (натисніть).

Із завершенням шкільної науки їх щиро привітали секретар міськради Антон Фурманюк і в.о. начальника міськвідділу освіти Наталія Оксентюк, які вручили подяки міського голови за перемоги у всеукраїнських конкурсах та олімпіадах випускницям Антоніні Самолюк (ЗЗСО № 3), Вікторії Філімонюк (ЗЗСО № 2), Анні Мариньосі і Людмилі Старкевич (обидві — гімназія).

Наостанок з напутніми словами і побажаннями щасливої життєвої дороги до випускників звернулися їхні класні керівники Любов Вигнанчук, Григорій Кривдік, Валентина Гуліда, Лариса Сидорук.

Полинула музика, і школярі закружляли у прощальному вальсі, а потім дружно затанцювали флешмоб.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*