У Любомлі школярів ознайомили з проблемами трудової міграції та торгівлі людьми

25.11.2019 / Новини

Сьогодні, 25-го листопада, в Любомльському ЗЗСО №3 м.Любомля відбувся захід на тему “Запобігання нелегальної трудової міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці” в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства».

Мета заходу – провести профілактичну та роз’яснювальну інформаціну роботу серед учнівської молоді про різноманітність проявів насильницького впливу на їх особистість у фізичному та моральному контексті, застерегти молодь від можливого насильства, привернення уваги до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.


Учні 8-9 класів прослухали інформацію від фахівців Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості про поняття “торгівля людьми”, міфи та стереотипи нелегальної трудової міграції, масштаби торгівлі людьми, стадії та види експлуатації, наслідки торгівлі людьми. Наприкінці заходу присутні переглянули соціальні ролики “Життя на продаж”, які висвітлюють проблему торгівлі людьми, експлуатації та насильства.

Фото зі сторінок освітнього закладу та служби зайнятості в соцмережах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*