У Любомлі привітали комунальників (ФОТО)

15.03.2019 / Новини

Напередодні професійного свята — дня працівників житлово-комунального урочисті збори відбулися господарства у КП “Любомльське ЖКГ”.

Відкриваючи зібрання, керівник підприємства Володимир Зламанюк привітав своїх підлеглих та коротко поінформував про роботу комунальної галузі за останні період.

Вітальні слова на адресу винуватців свята лунали також від міського голови Романа Ющука та його заступників Миколи Оніщука та Олега Зламанюка. До привітань також долучився начальник Любомльської районної філії обласного центру зайнятості Юрій Ліпич.

Як і належить у таких випадках, не обійшлося без нагород. Зокрема, подяк від керівництва КП “Любомльське ЖКГ” удостоїлися працівники підприємства Руслана Ярощук, Андрій і Сергій Ковальські; аналогічними відзнаками від міськради були нагороджені Віктор Герман і Світлана Кучка.

Були й нагороди обласного рівня. Так, почесною грамотою обласної ради і подарунком був відзначений заступник міського голови з виконавчої роботи Микола Оніщук, а керівник любомльських комунальників Володимир Зламанюк удостоївся Почесної грамоти облдержадміністрації. Подякою районної філії обласного центру зайнятості була нагороджена юрисконсульт КП “Любомльське ЖКГ” Ольга Козачук.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*