У Любомлі провели тренінг із працевлаштування в Україні та за кордоном

15.12.2019 / Новини

На базі Центру кар’єри Любомльського професійного ліцею відбувся тренінг “Живи і працюй в Україні” для учнів 8 класу Любомльського ЗЗСО №3.

“Девіз заходу – “Де народився – там і пригодився”, мета – ознайомлення учасників заходу із проблемами працевлаштування та прийняттям рішення щодо роботи в Україні та за кордоном”, – повідомляє служба зайнятості.

Тренер Оксана Мохнюк розповіла про правила тренінгу, роботи в групах, суть блоків і вправ та зауважила, як важливо кожному молодому спеціалісту робити свій вклад в розвиток України.


Провідний фахівець з профорієнтації Вікторія Демедюк розповіла учасникам тренінгу про ринок праці, актуальні професії, надала практичні поради стосовно професійної самореалізації учасників.

“Учасники оволоділи багатьма методиками проведення групової роботи на тренінгу виконуючі різноматнітні вправию. Така діяльність через практику дає учасникам можливість спільного пошуку відповідей, рішень з певного питання чи завдання.

Інтерактивна форма заходу дозволила кожному присутньому поділитися своїми думками та досвідом, а дружня атмосфера в групі сприяла глибокому аналізу себе та розумінню шляхів удосконалення своєї роботи. Учасники були дуже активними, креативно підходили до вирішення поставлених завдань і на практиці побачили, насікільки важливе кожне рішення при досягнення мети!”, – зауважують у повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*