У Любомлі провели інформкампанію з протидії торгівлі людьми

01.08.2019 / Новини

У відділі «Центр надання адміністративних послуг» Любомльської міської ради працівниками відділу у справах дітей, сім’ї та молоді виконавчого комітету міської ради проведено інформаційну кампанію з протидії торгівлі людьми. 

Про це в соцмережах повідомляють організатори заходу.

Щорічно по всьому світу жертвами торгівлі людьми стають декілька мільйонів людей. Серед ряду факторів, які спричиняють поширення торгівлі людьми є необізнаність. Саме тому, одним із найдієвіших та найефективніших чинників і методів протидії торгівлі людьми є інформаційно-освітні кампанії. 

Працівники та відвідувачі відділу «ЦНАП» у Любомлі відповіли на питання анкети, яка мала на меті вивчити рівень актуальності даного явища в Україні та обізнаність населення щодо проблеми «Торгівля людьми».

Отримані дані свідчать про те, що дане явище є актуальним для України. Опитувані визначили поняття «Торгівля людьми», як бізнес та злочин, що цілком відповідає офіційному трактуванню. А основними причинами торгівлі людьми вважають є бідність, прибутковість та міфи про гарне життя за кордоном.

Крім цього, учасники інформаційної кампанії отримали пам’ятки: «Поради, які будуть корисними перед поїздкою за кордон», «Якщо Ви їдете працювати за кордон» та «Якщо ви їдете навчатись за кордон».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*