У Любомлі помічник нардепа Ігоря Гузя провів прийом громадян: з якими питаннями зверталися люди

13.11.2019 / Новини

У приймальні народного депутата Ігоря Гузя в місті Любомль, що за адресою вул. Незалежності, 33, 2-ий поверх, 12 листопада відбувся прийом громадян з особистих питань. Його провів помічник парламентаря Андрій Бокоч.

Присутні мешканці села Гупали подякували нардепові за його допомогу в освітленні вулиць. На ці потреби з держбюджету він залучив близько 450 000 гривень. Але ще частина дворів залишається без освітлення. Люди офіційно звернулися з листом, що потребують встановлення додаткових ліхтарів у селі, – йдеться на офційній сторінці нардепа у Facebook.

Окрім освітлення, за ініціативи депутата для потреб Гупалівського сільського клубу придбали музичну апаратуру, а в місцеву школу – музичне обладнання та оргтехніку.

Освітянки Любомля звернулися з проханням придбати оргтехніку та меблі в актову залу Будинку школяра. Також місцевим жителям «болить» проблема розбитих доріг.

Зверталися і з села Куснище, щоб допомогли з коштами для участі в змаганнях з гри бочче для дітей з інвалідністю, які прикуті до візків.

Усі звернення громадян депутат тримає на контролі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*