У Любомлі поліцейські затримали молодика з наркотиками

05.02.2020 / Новини

Працівниками групи реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції виявлено особу, яка зберігала наркотичні речовини.

Як повідомили у Любомльському відділі поліції, 30-го січня близько 19 години працівники відділу поліції здійснюючи патрулювання районного центру, а саме перебуваючи по вул. Брестській поблизу магазину “Продукти” помітили молодого чоловіка, поведінка якого викликала у працівників поліції підозру.

На підставі ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейськими проведено поверхневу перевірку вказаної особи, в результаті чого було виявлено два паперових згортки із подрібненого сухою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожої на наркотичну речовину “канабіс”.

В подальшому працівниками поліції встановлено особу правопорушника (ним виявився 22-річний мешканець району) та викликано слідчо-оперативну групу.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*