У Любомлі почали ремонтні роботи на території автостанції

11.09.2019 / Новини

Нещодавно почалися ремонтні роботи на території автостанції Любомля.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав голова Любомльської райради Микола Сушик.

«Неодноразово депутатами районної ради, громадськістю порушувалось дане питання. Приємно, що нас почули, — йдеться у дописі. — Сподіваємось найближчим часом АС Любомль матиме належний вигляд».

Так, ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» нарешті розпочало часткове впорядкування платформ, на яких відбувається посадка і відправлення пасажирів.

3 Коментарів У Любомлі почали ремонтні роботи на території автостанції

  1. 120 автобусів і 55 пасажирів в день, для кого такий бред пишете?Всі чудово знають що білети почті ніхто не бере в касі, а в шофера.Шофера самі кажуть хто бере білети в касі той іде пішком по трасі, тому такі цифри,Працівники автовтостації всі це чудово знають і бачать но з певних причинах ніяких дій не приймають

    • Непоширюйте Сушикову брехню,районні депутати тільки те і вміють як піаритись на чужій роботі,ніяких заслуг Сушика і депутатів райради немає,писати ці нероби і прапорами махати тільки вміють! PS. Ще податки лікарні яка знахотиться в Любомлі можуть перевести в Згорани щоб хватало собі на зарплату ГАНЬБА

    • То хто вам доктор? Брєдові якраз у нас люди, а не офіційний документ фірми. Офіційно на підприємство не надходить належної суми. Чого люди квитки не купують, не вірю що водій з маршрутки з білетом вижене. Скільки їхала й брала квиток у касі, то ні разу водій не сказав йти пішки.
      Самі в касу збір не хочете платити, але багато крику про належне облаштування території автостанції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*