У Любомлі підсумували результати реалізації освітніх проєктів служби зайнятості

27.11.2019 / Новини

У Любомльській районній філії Волинського обласного центру зайнятості підбили підсумки реалізації проєктів «Територія майстерності» та «Успішна громада».

Ці освітні проєкти реалізовуються з грудня 2018 року по грудень 2019 року Волинською обласною службою зайнятості.

На захід були запрошені соціальні партнери, представники органів влади місцевого самоврядування та ОТГ, консультанти-практики/ментори та безробітні особи, які брали участь та зацізавились цими проєктами, – інформує служба зайнятості.

«Ми намагалися не тільки оперувати метою, цифрами і фактами, щоб донести інформацію про важливість популяризації служби зайнятості і таких проектів, а й запросили на зустріч представників органів влади, консультантів-практиків та безробітних осіб, щоби вони коротко розповіли про актуальність розглянутих тем, окреслили проблеми кожної з них та результати співпраці», ‒ повідомив директор філії Юрій Ліпич.

Протягом грудня 2018 року – листопада 2019 року провели 11 заходів різноманітної тематики. Понад 200 слухачів, учасників проєкту ознайомились з перспективними галузями, отримали нові знання і нові можливості.

Учасники підсумкового заходу отримали багато корисної інформації, висловили свої враження та побажання щодо освітнього проекту, поділились власним досвідом і досягненнями.

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*