У Любомлі говорили про легалізацію зайнятості

31.01.2020 / Новини

З метою створення сприятливих умов для детінізації заробітної плати та забезпечення соціальної захищеності працівників 30 січня у Любомльській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся круглий стіл на тему «Легалізація зайнятості».

Про це йдеться на Facebook-сторінці установи.

Участь у засіданні взяли представники обласного Управління держпраці податкової інспекції, районної влади, підприємств та організацій, фізичні особи-підприємці та громадяни, які мають на меті відкриття власної справи

Захід, присвячений розгляду актуальних питань у сфері зайнятості, відповідальності за порушення законодавства про працю та податкового законодавства розпочав директор філії Юрій Ліпич.

Під час зустрічі йшлося про актуальні питання та практичні аспекти щодо застосування штрафних санкцій за недотримання вимог трудового законодавства.

Учасники засідання отримали обґрунтовані роз’яснення щодо обов’язку роботодавців дотримуватись термінів виплати заробітної плати, мінімальних державних гарантій в оплаті праці, та інших встановлених законом гарантій та пільг, а також недопустимість використання найманої праці без оформлення належним чином трудових відносин.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*