У Любомлі говорили про безпечні заробітки

25.03.2019 / Новини

Питання нелегального працевлаштування за кордоном та не потрапляння до рук работорговців через власну необізнаність є дуже актуальною.

Саме з метою підвищення інформованості, запобігання цьому явищу та сприяння легальній зайнятості було проведено захід в рамках співпраці з ГО “Волинські перспективи” на тему: “Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці”, – інформує Любомльська районна філія ВОЦЗ.

Під час семінару обговорювалися основні характеристики трудової міграції, причини її виникнення та наслідки трудової міграції для сім’ї, особистості, суспільства, групи ризику торгівлі людьми, ознаки торгівлі людьми та роз’яснювалися етапи отримання статусу постраждалого від торгівлі людьми; де можна перевірити інформацію про посередницьку структуру, куди необхідно звертатися у разі виникнення тих чи інших питань.

Через недостатню проінформованість та стереотипи люди не шукають роботу в своїй державі, не прагнуть до реалізації своїх вмінь та навичок, хоча існує величезний попит та можливості реалізовувати свій внутрішніх потенціал саме в Україні.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*