У Любомлі Держпродспоживслужба проінспектувала ринок

16.11.2019 / Новини

З метою здійснення державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів, спеціалістами Держпродспоживслужби області проведено заходи державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти.

За результатами проведених заходів на агропродовольчих ринках, по виявлених невідповідностях видано приписи з вимогами щодо їх усунення, – повідомляють на сайті Держпродспоживслужби у Волинській області.

Значна кількість господарюючих суб’єктів з відповідальністю віднеслась до усунення зазначених порушень.

Суб’єктами господарювання області, зокрема на агропродовольчих ринках, здійснюються заходи з метою усунення невідповідностей та створення належних умов для реалізації (оптової реалізації) сільськогосподарської продукції, в тому числі харчових продуктів, на спеціально відведених та оснащених місцях, відповідно до чинного законодавства.

Так, у місті Володимирі-Волинському встановлено нове холодильне обладнання, проведено поточний ремонт. У м. Ківерці та м. Ковель приміщення агропродовольчих ринків обладнано новими рукомийниками та стелажами.

Такі ж заходи проведені в  Любомлі, Рожищі та Нововолинську.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*