У Любомлі безробітним розповіли про перспективи працевлаштування на посади військовослужбовців

28.07.2019 / Новини

Для зареєстрованих безробітних у Любомлі провели семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України щодо працевлаштування на посади військовослужбовців (служба за контрактом).

Про це повідомляє Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості у соцмережах.

Семінар проводив військовий комісар Любомльського ОРВК Василь Дмитрук. Він ознайомив з переліком актуальних професій про порядок набору осіб на контрактну військову службу.

Презентуючи фах «військовослужбовець за контрактом, присутнім були пояснені умови зарахування на військову службу за контрактом, соціально-правовий захист військовослужбовців, перспективи службового росту, порядок проходження військової служби та грошове забезпечення.

Учасники заходу також дізналися, що військовослужбовцям гарантуються додаткові виплати, речове забезпечення, вибір місця служби по всій території України.

Окрім того, передачена якісна безплатна медична допомога у військових шпиталях, можливість отримання вищої освіти за рахунок Міністерства оборони, щорічна відпустка від 30 днів і більше, відпустки для навчання (такод творчі, соціальні, інші).

Військовослужбовець має право на безкоштовне харчування у військових їдальнях, право на отримання безкоштовного житла від Міністерства оборони України чи отримання грошової компенсації за піднайом житла.

Служба зараховується до загального страхового стажу, стажу державної служби.

Під час заходу представник військкомату відповів на запитання, які цікавили присутніх.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*