У Любомльський відділ поліції за останній тиждень надійшло 93 звернення громадян

24.02.2020 / Новини

У період з 17 по 24 лютого до Любомльського відділу поліції надійшло 93 звернення громадян.

З них 71 розглянуто у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по 11 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 4 крадіжки, 1 факт незаконного поводження зі зброєю, 1 факт зберігання наркотиків, 1 факт нанесення тілесних ушкоджень, 1 факт виявлення пізнаного трупу та ін, – інформують у Любомльському відділі поліції.

За вказаний період часу на автошляхах Любомльського району зафіксовано  випадок дорожньо-транспортної пригоди в якому лише транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень, а шкоди життю та здоров’ю учасникам дорожнього руху завдано не було. Випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння не виявлено (з початку року виявлено 26).

Розпочато також кримінальне провадження за фактом спроби крадіжки в магазині. Так, у Любомлі продавець спіймав на гарячому та закрив у підсобці злодія.

Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху було виявлено 178 порушення ПДР.

Також, поліцейськими зафіксовано випадок вчинення насильства в сім’ї, у 8 випадках виявлено осіб, які перебували у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 6 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, за порушення правил дозвільної системи – 3 та 1 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.

Шановні громадяни та мешканці району, закликаємо Вас до співпраці! Якщо Ви стали свідком того, як нетверезі громадяни сідають за кермо транспортного засобу- повідомте поліцію!!! Якщо у населених пунктах району де проживаєте, Ви помітили незнайомих осіб які ведуть себе підозріло зателефонуйте не лінію «102», або за телефоном 2-45-52, або 098-263-14-35. Ми обіцяємо належне та якісне реагування на кожне Ваше повідомлення!”, – зазначають у повідомленні правоохоронці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*