У Любомльських правоохоронців — новий керівник: що про нього відомо

06.12.2019 / Новини

Цими днями заступник начальника ГУНП у Волинській області, полковник поліції Наталія Пасічник представила особовому складу Любомльського відділу т. в. о. начальника, майора поліції Анатолія Близнюка.

Призначили нового очільника наразі — у якості тимчасово виконуючого обов’язки.

ДОВІДКОВО:

  • Анатолій Леонович Близнюк народився 1984 року у смт Торчин.  У тамтешній школі навчався до 8 класу, потім сім’я переїхала у село Красноволя, де закінчував школу. Армійську службу проходив у внутрішніх військах України.
  • Після цього вирішив присвятити себе службі у правоохоронних органах. Розпочинав зі служби охорони. Заочно у 2006 році закінчив Донецький юридичний інститут, після чого працював на різних посадах в обласному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю.
  • У 2014 році очолив карний розшук Луцька, потім — заступником начальника кримінальної міліції Луцького міськвідділу міліції. У жовтні 2015 очолив Маневицький райвідділ міліції.
  • Під час переатестації у 2016 році, через три місяці роботи, успішно склав усі тестові питання, але не пройшов співбесіду. Оскарживши таке рішення атестаційної комісії, у травні цього ж року поновився на посаді керівника вже відділу поліції.
  • У вересні 2019 року був переведений на посаду в.о. заступника начальника кримінальної поліції у Ковелі, де й працював до  призначення на нинішню посаду.

Серед своїх головних завдань керівник любомльських правоохоронців вбачає забезпечення безпеки громадян, охорони громадського порядку, боротьбу зі злочинністю.

«За показниками роботи район перебуває на третьому місці в області, в цьому велика заслуга попереднього керівника, тож я старатимуся примножити його напрацювання», — зазначив Анатолій Близнюк, додавши, що в роботі сподівається на підтримку і місцевої влади, і громадськості, і преси.

Попередній керівник Любомльського відділу поліції Олег Бончак переведений на посаду заступника начальника кримінальної поліції у м. Ковелі.

Фото з Facebook-сторінки Любомльського відділу поліції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*