У любомльських дошкільнят заняття цікаві та змістовні (ФОТО)

18.03.2019 / Новини

На базі Любомльського закладу дошкільної освіти №1 відбувся семінар-практикум на тему “Пошуково-дослідницька робота в ранньому віці.

Участь  у заході взяли вихователі I молодшої та II молодшої груп Любомльського ОТГ, методист комунальної установи ” Методичний центр” Любомльської міської ради Абрамчук Л.С.

Відкрила семінар – директор ЗДО № 1 Вавриш Н.І. У вступному слові звернула увагу на роль створення умов організації освітнього процесу, творчий підхід вихователів, впровадженні інноваційних технологій в організацію освітнього процесу.

Цікаве заняття учасники побачили у I молдшої групи “Яблучко” “Малі мишенята”, яке  провела Інна Декруа . На ньому діти закріпили знання про властивості піску та основні кольори. З цікавістю і захопленням діти виконували ігрові дослідницькі дії з піском, водою та повітрям. Музичний керівник Аліна Коцура вдало підібрала музичне оформлення та відео.

Після заняття Інна Олександрівна спрезентувала досвід своєї роботи із дітьми, де познайомила учасників семінару з цікавими формами і методами які використовує в повсякденній роботі.

Підсумки семінару підвела методист, де висловила слова вдячності педагогічному колективу.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*