У любомльській школі відбулася зустріч випускників (ФОТО)

03.02.2020 / Новини

За давньою традицією 1-го лютого Любомльська школа №2 зустрічала гостей – своїх випускників, які злетілися до навчольного закладу звідусіль.

Зустріч «Спогади шкільних років» підготували учні 11 класу під керівництвом класного керівника Лідії Хомич, – повідомляють на сторінці Любомльського ЗЗСО №2 у соцмережах.

Вони навчалися тут у різні роки, та всіх їх гуртує щира любов до рідної школи, де отримали путівку у доросле життя, знайшли вірних друзів, а хтось і кохання, до якого назавжди прикипіли серцями, куди планують привести на навчання своїх дітей.

Директорка школи Марія Мельниченко привітала усіх присутніх та запросила навідувати рідну школу не лише у дні офіційних зустрічей, адже тут їм завжди раді.

Випускники ще довго не розходилися – спілкувалися, жартували, згадували минуле і, звичайно ж, домовлялися про нові зустрічі. На тому ж місці, через роки.

«Дорогі випускники! Пам’ятайте, що ваші успіхи, ваша радість – це і наші успіхи, наша радість. Не забувайте рідної школи і якнайчастіше приходьте сюди, де вас пам’ятають, люблять і чекають учителі!» – йдеться в дописі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*