У Любомльській поліклініці розпочав працювати фтизіатричний кабінет для пацієнтів із симптомами коронавірусу

19.03.2020 / Новини

Впровадили зміни в роботі Любомльської поліклініки. З 18 березня розпочав працювати фтизіатричний кабінет поліклініки №112 (для пацієнтів з гострою вірусною інфекцією) в якому чергуватимуть сімейні лікарі закладу.

Про це повідомляють на сторінці Любомльського центру первинної меддопомоги у фейсбуці.

«Якщо ви прибули з країн, які охоплені епідемією на коронавірус, мали контакт з особами, які перебували в цих країнах, контактували з людьми у яких підтвердили коронавірусну інфекцію, або у вас присутні симптоми схожі на цю інфекцію чи є проста підозра на коронавірус – не наражайте інших на небезпеку, зупиніть поширення вірусу – зверніться до фтизіатричного кабінету №112 (вхід з центрального двору поліклініки правіше)», – йдеться в повідомленні.

Черговий лікар надасть всю необхідну інформацію з приводу подальших ваших дій, в тому числі поради по самоізоляції. При необхідності буде надана невідкладна медична допомога.

“Звертатися до кабінету бажано за попереднім записом, щоб не утворювати велике скупчення відвідувачів, але при важких та невідкладних станах лікар Вас прийме без запису та поза чергою”, – зазначають в повідомленні.

В холі перед реєстратурою працює черговий медичний персонал для розподілу потоку хворих з соматичними захворюваннями та хворих на інфекційні захворювання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*