У Любомльській ОТГ обговорили стратегічні цілі (ФОТО)

18.04.2019 / Новини

У Любомльській об’єднаній територіальній громаді відбулася робоча зустріч радника із регіонального розвитку Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування Петра Гоцалюка і радника із комунікацій Волинського ЦРМС Олени Кузьмич із головою Любомльської ОТГ Романом Ющуком та представниками Любомльської ОТГ.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” та Мінрегіону України.

Під час зустрічі обговорили стратегічні цілі розвитку об’єднаної територіальної громади, можливий розвиток туристичної галузі, продаж землі з аукціонів, залучення інвестицій.

Роман Ющук розповів, що цьогоріч у Любомлі потурбуються про оновлення відпочинкових та паркових зон. Він додав, що на території ОТГ є 15 культових споруд, а музей щодо наповнення фондів займає перше місце серед районних музеїв області. Також громада незабаром отримає третє місто-партнера із Республіки Польща.

Радник з комунікацій Олена Кузьмич відзначила розроблений логотип громади, проте зауважила необхідність розробки брендбуку до цього логотипу. Також вона зауважила, що варто створити комунікаційну стратегію, яка буде узгоджена із стратегією розвитку.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*