У лісах Володимир-Волинського району висадили понад 6 тисяч молодих дерев

19.10.2020 / Новини

Лісівники в усій області спільно з громадськістю та владою створюють нові площі лісових культур у межах держлісфонду, парки та сквери – у містах та селах. Мешканці Володимир-Волинського району 17-го жовтня долучилися до Всеукраїнської акції «Мільйон дерев за добу», організованого в рамках проєкту «Озеленення України».

Лісівники ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» спільно з ветеранами АТО/ООС, депутатами, працівниками Устилузької ОТГ та громадськими активістами відновили ліс на території Устилузького лісництва, – повідомила на своїй сторінці у фейсбуці журналістка Тетяна Ізотова.

За декілька годин висадили 6 тисяч саджанців дуба звичайного та 200 штук модрини європейської.

“Учора завдяки Всеукраїнській акції із озеленення «1 000 000 дерев за 24 години» в Україні стало більше на мільйон дерев!

Тішусь, що і в мене випала нагода долучитись до акції та трішки попрацювати в Устилузькому лісництві разом із жителями громади, депутатами, учасниками АТО/ООС та працівниками Володимир-Волинського ЛМГ.

Усього за декілька годин на ділянці площею понад гектар почали рости 6 тисяч дубів та 200 модрин”, – поділилась своїми враженнями Тетяна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*