У лікарню Нововолинська придбали недоукомплектований апарат, такий потрібний онкохворим

09.07.2020 / Новини

Онкохвора жителька Нововолинська не може скористатися апаратом для “пневмомасажу”, який є в міській лікарні, адже він недоукомплектований.

Про це Тетяна Борновицька написала соцмережах.

Як зазначила жінка, вона потребує такої процедури, як “пневмомасаж”. Під час операції онкохворим видаляють лімфовузли, це робить життя нестерпним. Необхідний апарат для порятунку таких людей у лікарні Нововолинська є, але він недоукомплектований (немає нарукавників). Тобто основну процедуру неможливо проводити. Ціна питання —  10 000 гривень.

“Нововолинці, прошу ваших відгуків щодо ставлення нашої місцевої влади і, перш за все тих, хто кинув цей апарат, відзвітував про його наявність і заспокоївся. Головне, що він є! А працює чи ні – це не головне! Навіть якщо ми знайдемо спонсора – є багато небайдужих людей – ми не знаємо, як це сприймуть в лікарні. Вже майже почалась виборча компанія і в кожному благодійнику вбачають конкурента”, – зауважує Тетяна.

“Шановні пане Мороз і пане Сапожніков! Поверніться, нарешті, до людей! Ви, пане Мороз, знайомі з тим питання, і не треба “відфутболювати” ці непотрібні для вас питання! В державі і в світі наразі існує не тільки коронавірус! Прийміть рішення з приводу мого допису. Я чекаю активну позицію небайдужих містян Повірте, я доведу це питання до логичного кінця! Навіть, якщо мені прийдеться написати в вищі інстанції. З повагою до всіх!”. – додала жінка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*