У Львові Ігор Гузь обмінювався із колегами досвідом комунікації з виборцями

23.10.2019 / Новини

Депутат Верховної Ради Ігор Гузь у рамках робочої поїздки до Львова взяв участь у низці заходів, організованих Програмою РАДА. Усі вони націлені на висвітлення діяльності парламенту.

Будучи учасником Програма РАДА «Модельний округ», депутат провів спільні зустрічі з колегами – нардепами IX скликання – Миколою Княжицьким, Павлом Бакунцем, Галиною Васильченко, Олегом Синюткою, Софією Фединою, та депутатами українського парламенту попереднього скликання – Оксаною Юринець та Русланом Сидоровичем, – йдеться на сторінці народного обранця у Facebook.

Усі вони спілкувалися з представниками різноманітних громадських організацій, місцевого самоврядування. Під час цього обговорили питання налагодження ефективної роботи та комунікації з виборцями.

Після зустрічі, у приміщенні Львівської обласної ради представники Програми USAID РАДА презентували виставку «Рада Інфо». Відбулась і публічна дискусія «Парламент і суспільство в режимі підзвітного, відповідального, демократичного представництва».

Учасники обговорили виклики, пов’язані з покращенням суспільної довіри до парламенту. У центрі їхньої уваги були питання легітимності, дотримання Регламенту і парламентських процедур.

Окремий блок питань був присвячений розвитку в Україні громадянської просвіти.

Крім того, в рамках візиту Програми РАДА до Львова та діяльності Освітнього центру ВР відбулись 6 уроків та інтерактивна гра для школярів, присвячені засадам демократії та парламентаризму. Загалом у них взяли участь майже двісті дітей з різних районів області.

Заходи Програми РАДА у Львові відбулись 21-22 жовтня.

Нагадаємо, Програма USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво» реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*