У Коцюрах ветеран Другої світової війни відсвяткував 90-літній ювілей

08.05.2017 / Новини

У суботу, 6-го травня, представники місцевої влади Вишнівської ОТГ та активні діячі села Коцюри вітали земляка, ветерана Другої світової війни, з 90-річчям.

Ще минулого року Іван Кравчук публічно розповідав про свої воєнний та повоєнний життєві шляхи під час заходів, присвячених вшануванню пам’яті полеглих його побратимів.

“Коли фронт пішов на Варшаву, то всіх чоловіків до 60-ти років мобілізували. Я був одним із наймолодших, 1927-го року народження. Навчання проходив 6 місяців: спочатку в Любомлі, потім в Луцьку, далі в Саратовській області. По закінченню війни нас розформували: когось відправили в Японію, когось у Польщу, мене в Мурманськ. Там понад 5 років ніс службу в піхоті,” – пригадував ветеран.

Хоча чоловікові на той час виповнилося 89 років, сміливо жартував перед присутніми, що йому ледве за 60. Та й, зазначав, пританцьовувати в нього ще непогано виходить.

Цьогоріч завідувачка сільським клубом села Коцюри  Наталія Петрук разом із секретарем сільради Тетяною Вегерою та головою Вишнівської ОТГ Віктором Сущиком урочисто привітали ветерана у День його народження.

Снимок

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*