У гуртожитку Нововолинська після зробленого рік тому ремонту знову протікає дах

02.09.2020 / Новини

У гуртожитку на вулиці Нововолинській, 53 протікає відремонтований рік тому дах. Управляюча компанія на виклик мешканки затопленого помешкання навіть не приїхала, розповідає жінка.

Дірявий дах у гуртожитку, в якому проживає учасник бойових дій разом зі своєю мамою, досі не відремонтували. Зважаючи на дощову погоду, ситуація там – катастрофічна, – пише БУГ.

Ольга Давидюк і розповіла, що через дірявий дах її кімнату постійно топить. Проблема розпочалась у 2018-му році. Рік тому дах все ж поремонтували після звернення людей до Урядової гарячої лінії, але так, що проблема повернулася в серпні 2020-го. Проте знову на дзвінки Ольги в управляючій компанії не відреагували.

Тільки після статті в ЗМІ, до нововолинянки прийшли представники управляючої компанії. Оглянувши дах будинку, резюмували, що його знову потрібно перекривати. Але на заваді стали дощі. Тепер Ользі потрібно знову чекати. Цього разу хорошої погоди.

“31-го серпня до мене прийшли і сказали, що в них є усі необхідні матеріали. І вони знову перекриють дах нашого будинку.

Але потрібно чекати, поки закінчаться дощі. Бо в таку погоду ніхто і нічого робити не буде. А зараз що робити? Якщо з кожним дощем ситуація лише погіршується.

У квартирі всюди мокрі килими, стіни та стеля. А я ж тільки після попередніх підтоплень ледь оговталася.

Самостійно зробила в кімнаті ремонт: поштукатурила, замінила шпалери, стелю побілила. А тепер що? Знову його робити?”, – бідкається жінка.

Наразі під час зливи воду пані Ольга «ловить» відрами. Щоб, хоч якось, зменшити наслідки підтоплення.

А найгірше, за її словами, те, що в таких жахливих умовах доводиться жити її сину, який є учасником АТО і який ризикуючи власним життям, захищав країну на передовій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*