У Головному приймають заявки від громадян на отримання послуг сервісного центру МВС

26.07.2019 / Новини

Можливість виїзду мобільної пересувної групи безпосередньо в той чи інший населений пункт громади розглядається за наявності 20 і більше заявок від громадян на отримання відповідних послуг.

Прийом пересувною мобільною групою відбудеться, зокрема,  з надання послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей можливий у твоєму населеному пункті.

“Шановні жителі Головненської селищної ради, доводимо до вашого відома, що Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області складає графік роботи на території області пересувної мобільної групи з надання послуг із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей”, – інформують на сторінці Головненської ОТГ в соцмережах.


Заявки від громадян приймаються у виконавчому комітеті Головненської селищної ради за адресою: смт.Головне вул. Лесі Українки, 2, або за тел. 3-13-95

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*