У Головненській школі відбувся творчий звіт (ФОТО)

17.04.2018 / Новини

Невід’ємними атрибутами шкільного свята під назвою “Дивосвіт дитячих талантів” був дзвінкоголосий спів, запальні танці, інструментальні номери, декламування поезії, виставка робіт юних умільців.

Заслужені оплески лунали на адресу солісток Дарини Конашук, Софії Світящук, Дарії Гулюк, старшої вокальної групи.

Нікого не залишили байдужими хореографічні композиції і танцювальні номери у виконанні знаменитої “Хуторянки”, і вихованців танцювального гуртка “Веселка”, а також виступи шкільного духового оркестру, ансамблю сопілкарів, музикантів Дарини Конашук, Мар’яни Голубок, Тараса Мишея.

Позитивні емоції подарувала глядачам Олена Суліковська, яка декламувала авторські вірші. До слова, вона, а також Максим Сушик були ведучими на цьому святі. Потужним завершальним акордом став флеш-моб “Пісня землі”.

Того дня у школі провели конкурс “Великодня писанка”, в якому брали участь учні 1-11 класів. Була також виставка малюнків гуртка “Чарівний олівець”, створений новий стенд “Хуторянки”.

Наприкінці дійства директор школи Валентина Задерей зазначила, що це свято — плід спільної праці учнівського і педагогічного колективів й подякувала школярам та своїм — Ларисі Назаревич, Оксані Швець, Ярославу Дудару, Галині Самойліч, Тамарі Нюні, Тетяні Гайовій, Надії Камінській, Ользі Шум, Олександру Самолюку — за старання, творчий підхід і подарований гарний настрій.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*