У Головненській школі-інтернат відбулося свято дитинства

01.06.2019 / Новини

У п’ятницю, 31 травня, у Головненській спеціальній ЗОШ – інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» проходив святковий захід до Дня захисту дітей.

Відвідали вихованців підшефного закладу перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Бурихайло, начальник відділу освіти, науки та інновацій райдержадміністрації Анастасія Савош та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олеся Сацюк.

Про це інформує прес-служба Любомльської РДА.

Посадовці привітали малечу зі святом. Побажали їм щасливої долі, міцного здоров’я, успіхів та хорошого настрою. У подарунок від гостей дітлахи отримали гостинці.

Вихованці інтернату підготували для гостей концерт. Діти співали, декламували вірші та танцювали. Особливо зворушливо звучали дитячі голоси, які оспівували любов до мами та рідного краю. Дивували гостей і чудові вироби, зроблені дитячими руками.

На завершення концерту директор школи-інтернату Наталія Сушик подякувала усім гостям та меценатам за подарунки та присутність на заході. Свято продовжилося спілкуванням з дітьми.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*