У Головненській ОТГ ветеринарне обслуговування тваринництва здійснють 9 фахівців

11.08.2019 / Новини

На території Головненської громади місцеве тваринництво обслуговують 9 ветеренарів.

“Головненська громада нараховує 6152 жителі і переважно це сільське населення, яке у своєму господарстві утримує як не коника і корівку, то свиночку і вепричка, як не кізоньку і баранчика, то гусочку, качечку, індика та курочку-чубатурочку. Ще й котик Мурчик з Рексом бігають по подвір’ї”, – йдеться на сторінці громади у соцмережах.

На допомогу тваринам, які захворіли чи постраждали від травм, місцеві жителі кличуть спеціалістів ветеринарії, що надають відповідні послуги на території ОТГ. Це Масловський Володимир, Самолюк Марія, Бурчак Микола, Стоянович Марія, Романюк Володимир, Бортнік Анатолій, Мишей Валентина, Нікончук Петро, Демедюк Микола.

Не шкодуючи сил і часу, кожен з них працює над відточуванням власного професіоналізму в лікуванні й профілактиці інфекційних, інвазійних та незаразних хвороб серед тварин. Удень і вночі ветеринарний лікар готовий взяти на себе особисту відповідальність за їх лікування.

“Шановні ветеринари, щиро дякуємо вам і вітаємо вас з професійним святом. Щоб всі ваші пацієнти швидко видужували, щоб за своє здоров’я і турботу про них вірні друзі дякували
своєю ласкою та добрим поглядом. Нехай у вашому житті світить промінь удачі, нехай для вас не буде нічого неможливого, нехай для всіх ваших планів завжди знаходиться можливість їх реалізації”, – вітають ветеринарів на сторінці громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*