У Головненській ОТГ є вакансія керівника земельного відділу

10.01.2020 / Новини

Головненська селищна рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу з питань земельних ресурсів, кадастру та екологічної безпеки.

Відповідне оголошення опубліковане у газеті «Наше життя» за 10 січня.

Кандидати на посаду повинні бути громадянами України, мати повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, вільно володіти державною мовою, основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Кандидати на заміщення вакантної посади складатимуть іспити на знання Конституції  України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про  запобігання  корупції» та законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків на посаді.

Заяви для участі у конкурсі приймаються  протягом 30  календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: смт Головне, вул. Л. Українки, 2, кабінет секретаря селищної ради. Довідки за телефоном: 31-3-95.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*