У двох селах Шацького району з’явиться швидкісний оптичний інтернет

01.11.2019 / Новини

Тривають роботи із підключення населених пунктів Волині до швидкісного оптичного інтернету.

Швидкісним інтернетом нової мережі уже користуються сотні жителів Волині. До послуг домашніх користувачів – інтернет на швидкості до 200 Мбіт/с, інтернет-телефонія, інтерактивне ТБ.

Роботи з будівництва оптики, підключенню абонентів до нової мережі тривають у Колпитові, Кремеші, Привітному, Городку, Заячицях, Козлові, Озерці, Рачині, Світязі, Підмановому, – інформує пресслужба Укртелекому, передає Район Шацьк.

Довідково:

  • За 9 місяців цього року оптичний інтернет «прийшов» у 83 населених пункти 21 області. А їх жителі отримали можливість користуватися швидким інтернетом та чималою кількістю сучасних сервісів (інтернет-телефонія, Інтерактивне ТБ). Варто зазначити, що за останній квартал частка оптичних підключень серед домашніх користувачів зросла до 45%. Обирають українці швидкості 200, 100 та 50 Мбіт/с.
  • Укртелеком продовжує реалізовувати проєкти з розширення географії інтернет-послуг. Роботи з будівництва оптики тривають у 300 населених пунктах Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей.
  • Зараз оператор надає послуги інтернету у понад 2340 населених пунктів. А доходи від інтернет-послуг за рік збільшилися на 7% до 1,3 мільярда гривень. У масовому сегменті доходи від цього напрямку діяльності зросли на 6,6%, або понад 1 мільярд гривень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*