У день виборів ОПОРА зафіксувала агітацію в округах №19 та №21

21.07.2019 / Новини

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА 21-го липня фіксують агітацію (в тому числі й приховану) у виборчих округах, куди входять Любомльський та Шацький райони.

Так, напередодні дня повторного голосування, а також станом на 07:30 ранку 21 липня спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА фіксують такі матеріали у кожному із п’яти округів. Зауважимо, що у деяких випадках ідеться, що матеріали не познімали із дощок оголошень, іноді ж вони розміщені в неналежних місцях (зупинки, електроопори тощо)

В  окрузі №19 виявили агітплакати на користь двох кандидатів – Ірини Конєвої (само висування) та Сергія Григоренка («Єврпейська Солідарність»). Матеріали станом на 07:30 дня голосування розміщені на дошках оголошень.

В окрузі №21 виявили агітацію за кандидата-мажоритарника, яка не містила вихідних даних і була розміщена на автомобілі – йдеться про матеріали на користь Олега Місірука. Також на конструкціях зупинок поблизу міста Ковель виявили агітаційні плакати на користь Богдана Сінчука (ВО «Батьківщина») та Віктора Мовчана (самовисування).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*