У будинку культури селища Головне відбулося свято різдвяних колядок (ФОТО)

10.01.2019 / Новини

9-го січня, у міському будинку культури селища Головне відбулося традиційне свято різдвяних колядок “З Різдвом Христовим!”.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Головненської ОТГ.

Привітав усіх учасників заходу селищний голова Микола Демедюк. Вітальні слова виголосили настоятель Свято-Троїцького храму архімандрит Сава та протоієрей Святослав Нюня Свято-Покровського храму.

У залі будинку культури смт. Головне біля новорічної ялинки виступали колективи: сільських будинків культури, Головненського ліцею, Головненського ДНЗ, працівники Головненської спеціальної ЗОШ -інтернат “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки” та працівники селищної ради.

На столах – виставили найсмачніші українські страви. Особливо величною прикрасою була кутя, присмачена вигадливим солодощами на зразок “що не край, то звичай”. А до неї – чого тільки не наготували гостинні господині! Обов’язковою була і різдвяна атрибутика – зірка та різноманітні вертепи.

Такий масштабний різдвяний захід у громаді проходив вдруге, але весело, щиро, в кращих українських традиціях і на належному рівні. Велике світле свято Різдво єднає у радості, сповнює серця і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*