У бюджеті області не має грошей на школу в Головно

16.05.2019 / Новини

У центрі Головненської ОТГ будується одна з найбільших опорних шкіл Волинської області.

Депутат облради Вячеслав Богдан запитав голову Ігоря Палицю під час звіту 16 травня, чому на зведення Головненської школи не виділяють коштів з бюджету області, – пише Район.Любомль.

“Ми не можемо фінансувати і Осівці, і Головно, і все інше. Я проти космічних проектів. Хай ті школи будують менші і дешевші. Навіщо величезний спортзал для гри у баскетбол і волейбол, коли світ займається спортом на свіжому повітрі? Навіщо величезна їдальня, якщо можна годувати дві на різних перервах по черзі? У нас нема грошей на інсулін чи інші ліки. Безумовно треба фінансувати школи, але коли перестануть красти, то будуть у нас гроші на Головно”, – емоційно відповів на запитання Ігор Палиці.

Також голова обласної ради висловив ідею, що треба «хоч на місяць повернути смертну кару”, щоб всім страшно було красти з бюджету.

“Це навіть не злість те що мене бере, коли я бачу чиновників, які жирують, коли йде війна”, – поділився Палиця.

Читайте також:

1 Коментар У бюджеті області не має грошей на школу в Головно

  1. Найперше треба було б Ігорю Палиці перевірити членів своєї партії, таких як Гегера О.П. з смт Головно. Він у нас перебіжчик з однієї партії в іншу, а може уже й готується у четверту. Поки з В.Загревою будували спорткомплекс у Головненській школі-інтернат, купив квартиру в Луцьку в новобудові за 70тис$, а спорткомплекс так і не накрили. Варто було би перевірити це “будівництво”!…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*