У Бірківській школі провели цікавий урок хімії (ФОТО)

19.03.2019 / Новини

Вивчення предметів природничого циклу,зокрема хімії та біології, є пріоритетними в закладах освіти Любомльської громади. Оскільки складання ЗНО з цих предметів за кількісним показником стоїть на другому місці після математики.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці “Методичний центру” Любомльської міської ради.

Саме таким педагогом можна,без сумніву,назвати вчителя хіміі та біології Скибського ЗЗСО та Бірківського ЗЗСО l-ll ст. Ольги Сінькової.

Запросивши членів МО цих вчителів на урок до 7 го класу Бірківського ЗЗСО l-llст.на тему: “Хімічні властивості кислот” вчитель формами та методами уроку довів,що досвід – це ряд життєвих навичок та компетентностей,які можна отримати тільки за допомогою практики( перевірки властивостей різного роду кислот через досліди,спостереження та роблячи власні висновки після виявлення певних результатів).

“Дітям дуже сподобалась така форма проведення уроку,адже клас перетворився на імпровізовану лабораторію.Вони захоплююче, та з обережністю, змішували хімічні елементи,визначали валентність,вчились записувати хімічні реакції на дошці,розв’зуючи хімічні рівняння,визначали формули кислот та металів,готуючись тим самим до ЗНО!”, – йдеться у дописі.

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*