У Бірках відбувся святковий концерт до Дня матері (ФОТО)

13.05.2018 / Новини

У травні, коли прокидається природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері. Зі звуку сльозинки народжується на світ святе слово “мама”, яке вимовляє дитина.

Але цю мить не вловити, які не вловити того дня, коли вперше над колискою схилилася мати. Це мить і це вічність, бо мама живе з нами вічно.

З таких слів ведучих Ірини Грищук та Інни Шахраюк у Бірківському сільському будинку культури розпочався святковий концерт, присвячений Дню матері.

Зрозуміло, що більшість номерів півторагодинного дійства була присвячена Їй — Мамі, Неньці, Берегині.

Щирі оплески лунали на адресу солісток Валентини Клекоцюк, Вікторії Шафранюк, Софії Каретнікової, Софії Шахраюк, Ірини Грищук, Інни Шахраюк, Тетяни Оксентюк, Ірини Оксентюк, Ольги Мариньохи (вона також прочитала авторський вірш “Моїй неньці”), Вікторії Ляшук, Тетяни Пілюгіної, фольклорного колективу “Джерело” Бірківського СБК та дитячої вокальної групи, юних танцюристів. З уст місцевих школярів лунали зворушливі вірші, присвячені мамі, а гуморески, що їх читав юний Роман Сіньков, додали гарного настрою глядачам, які того дня вщерть заповнили зал.

…Проминуть роки. Мов лелеки у вирій, розлетимось ми з теплого маминого гнізда. Та щасливої погожої днини збере нас, мов чайка чаєнят, матуся до рідної світлиці. І защебече, заговорить, заплаче мамина пісня у наших серцях.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*